Ny hiss hotell

Nya hissar av högsta kvalitet!

På Nordisk Hiss i Värmland har vi lång erfarenhet av att arbeta med nyinstallation av hissar av högsta kvalitet. Det innebär kort och gott en helt ny hiss i en helt ny fastighet. Vi har ett brett utbud av flexibla hisslösningar med allt ifrån enklare standardhissar till helt kundanpassade hissar som tas fram efter behov. Oavsett om du vet vilken hisstyp du behöver eller inte så kan vi hjälpa dig hela vägen från idé till installation.

Hiss kontor

Bostads- och kontorshissar.

Kostnadseffektiva och kompletta standardhissar till nyproduktion. Alltid med hög kvalitet och komponenter från den öppna marknaden för enklare och billigare service.

Specialhiss

Specialhissar

Helt kundanpassade lösningar med stort fokus på utseende och storlek. Då inga egentliga begränsningar finns ett populärt val för exempelvis museer, konsthallar, privatvillor och restauranger.

Hiss i befintlig byggnad

Hissar till befintliga hus

Kompletta hissar som anpassas efter byggnaden och de givna förutsättningarna på plats.

Lasthiss

Last- och bilhissar

Stora, flexibla och högkvalitativa last- och bilhissar. Finns som både hydraulhiss och linhiss med lyftkraft på över 9000kg.

Sjukhushiss

Sjukhus- och vårdhissar

Effektiva hissystem av högsta kvalitet med fokus på säkerhet. Utvecklade för sjukvården med handikappanpassningar och prioriteringsfunktioner.

Varuhiss

Småvaruhissar

Mindre och mycket platseffektiva varuhissar där exempelvis mat, skor och kläder kan fraktas.

Plattformshiss

Plattformshissar

En prisvärd och smidig handikappanpassning som ökar tillgängligheten i fastigheter.  Kräver minimalt med utrymme för hisschakt och -grop.

Lyftbord

Lyftbord

Välj mellan robusta lyftbord för tuffa miljöer eller kundanpassade lyftbord för mer visuellt känsliga miljöer.

Panoramahiss Karlstad

Panoramahissar

Helt kundanpassade hissar med öppna eller glasade schakt som passar perfekt i ljusgårdar eller fasader där man vill behålla en luftig känsla.